Вести

Уручена признања спортистима

У организацији Чачанског спортског савеза и уз подршку Града Чачка, данас су уручена признања најуспешнијим чачанским спортистима у 2022. години.
Најбољи спортиста за 2022. годину је репрезентативац Србије и члан Карате клуба Борац Стефан Јоксић, док је најбоља спортисткиња Валентина Стругаревић, чланица Бодибилдинг клуба Борац.
Најуспешнији клуб за ову годину је Клуб контактних спортова Борац, док је најуспешнији тренер Бодибилдинг клуба Борац Иван Стругаревић.
Посебна спортска признања уручена су фудбалским репрезентативцима и нашим суграђанима Дарку Лазовићу и Филипу Младеновићу.
За спортског радника 2022. године проглашен је Ђорђе Пејак, а за најуспешнијег професора Срђан Раденовић из Основне школе “Милица Павловић”.
Награда за животно дело припала је Михајлу Коларевићу, док је титулу највернијег љубитеља спорта понео Драган Лекић.
Најуспешнији пионир за 2022. годину је Стефан Вучићевић из Бициклистичког клуба Борац, док су најуспешнија кадеткиња и кадет Дуња Јововић и Никола Капларевић из Карате клуба Борац.
За најуспешнију јуниорку проглашена чланица Карате клуба Борац Сава Јовановић, а за најуспешнијег јуниора
Ђорђе Ћурчић из Кошаркашког клуба Борац.
Пионирке Одбојкашког клуба Борац су најуспешнија женска екипа млађих категорија у 2022. години, док је најуспешнија мушка екипа млађих категорија из Копаркашког клуба Борац.