Вести

Одржа нови састанак повереништва СНС у Чачку

У просторијама странке одржан је састанак повереништва Српске напредне странке Чачак. Састанку су присуствовали члан Председништва и новоизабрани повереник ГрО СНС Чачак Милун Тодоровић, члан Извршног одбора Крсто Јањушевић као и повереници Месних одбора, координатори реона и координатори савета.

Милун Тодоровић нови је повереник СНС у Чачку

Милун Тодоровић члан Председништва СНС НОВИ ЈЕ ПОВЕРЕНИК СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ЧАЧКУ.
Странка у Чачку неће више бити у статусу повереништва. У наредних месец дана спровешће се избори у месним одборима, док ће се изборна скупштина Градског одбора одржати највероватније 29. новембра.

Потредседник странке Небојша Стефановић посетио повереништво странке у Чачку

Јуче је у посети повереништву СНС у Чачку био члан Председништва и потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић.

На састанку са члановима повереништва анализиране су активности у предходном периоду.

Обележена страначка слава - Света Петка

Уз велики број чланова, симпатизера и гостију прославили смо славу странке св.Петку. Домаћин славе је био Савет за здравље на челу са прим др Славицом Драгутиновић. Председница овог Савета Славица Драгутиновић честитала је данашњу славу свим суграђанима уз жељу да је славе што дуже.

Последње припреме и организација пред сутрашње обележавање страначке славе Свете Петке

У току су последње припреме за сутрашњу прославу. СНС у Чачку ће обележити славу Свету Петку, а ове године улога домаћина славе припала је Савету за здравство који предводи прим др Славица Драгутиновић.

ГрО Чачак обележио 11 година постојања странке

Вечерас је Унија младих ГрО Чачак обележила 11 година од оснивање Српске напредне странке свечаним састанком у хотел Београду.
Састанку су присуствовали и члан Председништва Снс Милун Тодоровић и повереници Игор Трифуновић и Марко Парезановић.

Pages