Вести

ГРАДСКО РУКОВОДСТВО У ОБИЛАСКУ УЛИЦЕ ЖУПАНА СТРАЦИМИРА

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је, заједно са сарадницима, обишао радове у централној градској зони, где је у току реконструкција Улице жупана Страцимира и њено претварање у пешачку зону, што ће бити завршено до краја овог месеца.

Споразум о мосту на Северној обилазници

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић са директором ЈП „Путеви Србије“ Зораном Дробњаком и представником кинеске компаније „CCCC“ Јанг Дунгом, потписао јуче у у кабинету меморандум, односно споразум о пројектовању моста преко Западне Мораве, у оквиру изградње „Северне обилазнице“, који ће повезивати Парменац и Прије

ВИШЕ ОД 100 ПОРОДИЦА ЗБРИНУТО ЗА НЕКОЛИКО ГОДИНА

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић данас је, заједно са својим сарадницима, посетио Татјану Обрадовић, хранитељку мале Нађе, која се већ две и по године стара оовој девојчици. Татјана је добитница и највећег признања Града Чачка Децембарске награде, као и неких државних признања.

Министар Весић уручио уговоре 14 локалних самоуправа о додели бесповратних средстава

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић уручио је представницима градова и општина уговоре у оквиру програма подршке примени напредних технолошких решења у области друмског транспорта и саобраћаја у јединицама локалне самоуправе на територији Републике Србије за 2024. годину.

Изграђени нови путеви у 11 месних заједница

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић данас је са градоначелником Чачка Милуном Тодоровићем посетио Горњу Горевницу, где су у току радови на изградњи нових саобраћајница, које су биле уништене приликом изградње ауто-пута „Милош Велики“.

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О ПОСЛОВНО-ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ, У ЦИЉУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ ТРЕНИНГ ЦЕНТРА У МАШИНСКО-САОБРАЋАЈНОЈ ШКОЛИ

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић и директорка Канцеларије за дуално образовање и Национални оквир квалификација Габријела Грујић, заједно са професором Машинско-саобраћајне школе у Чачку Владимиром Дилпарићем, потписали су данас споразум о пословно - техничкој сарадњи, у циљу реализације изградње и опремања Трени

МИНИСТАРКА СЛАВИЦА ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ У ЧАЧКУ

Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић јуче је боравила у Заблаћу, где је, заједно са представницима локалне самоуправе посетила градилиште где је у току изградња вртића у овом селу, као и Основну школу "Владислав Петковић Дис" у Заблаћу.

Почела изградња још једне велике фабрике

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић истакао је након постављања камена темељца за фабрику “ПWО“ да је ово велики дан, о коме се маштало још пре седам година када је започета израда идејног плана индустријске зоне у Прељини.

Pages