Саопштења

Виши суд одбио жалбу опозиције

Пресудом Вишег суда у Чачкау од 10.07.2024. године ОДБИЈЕНА ЈЕ ЖАЛБА подносиоца изборне листе „ ПРИМАРИЈУС ДР МИЛАН РОГАНОВИЋ – СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ – Радмила Живковић – Драган Ћендић – Биљана Рубаковић“ на решење Изборне комисије града Чачка.

Дивљање безумника

Наставља се хулиганско дивљање безумника по Чачку. На згради Економске школе, исписан је графит са језивом поруком и новим претњама смрћу упућеним председнику Србије Александру Вучићу и градоначелнику Чачка Милуну Тодоровићу.

Резултати рада једино мерило

Поводом бројних бесмислица и неистина које су изнете од представника листе „Сви за Чачак“, мада би било тачније да се зову „Само за себе“, које су изнели у тзв.

ПУНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ

Најоштрије осуђујемо језиве претње смрћу председнику Републике Србије Александру Вучићу, које су упућене путем друштвених мрежа, непосредно после вести о атентату на премијера Словачке Роберта Фица.

Ако нотар мора да докаже да сте часни и истинољубиви, онда сте у великом проблему

Да ни сам себи не верује (а како да му тек верују бирачи) и да не мозе никако да се одвоји од странке коју толико воли и којом је опчињен, Иван Ћаловић је доказао тиме да је морао да оде код нотара да "овери" да тобож неће у постизборну коалицију са СНС.

Безочне лажи чачанске опозиције

Претходних дана чачанска јавност имала је прилику да чује још једну безочну лаж представника чачанске опозиције како локална самоуправа не помаже домаћу привреду. И то од особе која је, преко ноћи, од монтера топлотних инсталација аванзовала у дипломираног економисту.

Pages