Вести

Тодоровић: Радићу без плате, возача, аутомобила и дневница

Кандидат СНС за градоначелника Чачка Милун Тодоровић најавио је да ће радити без плате уколико буде изабран на функцију првог човека града.

– Уколико будем изабран за градоначелника радићу без плате, не тражим аутомобил, ни возача и никада нећу узети ниједну дневницу – изјавио је је Тодоровић.

Он је нагласио да је разлог због кога је из бизниса ушао у политику и прихватио се кандидатуре за градоначелника “чињеница да изузетно цени труд који у напредак Србије улаже премијер Александар Вучић’’.

-Већ дуго председник СНС господин Александар Вучић и ја причамо о разним темама, највише за привреду и побољшање привредног амбијента како у Србији тако и Чачку. Генерацијски смо блиски, а познајемо се годинама. Препознао је да могу да допринесем свом граду и то ми је основни циљ, дакле, да урадимо нешто за своју децу. Осетио сам да је тренутак да сви ми урадимо нешто за свој град и своју средину, рекао је Тодоровић, поручивши да је потребно много више рада и енергије да се улаже у посао, да се више путује али и научи.

Тодоровић је рекао да има намеру, да осим чланова и симпатизера СНС-а, окупи и оне Чачане који живе у другим градовима али и државама.

-Морамо да сузимо све наше сујете ако их има. Хајде да питамо наше успешне људе широм Србије и света да ли хоће и да ли могу да помогну свом граду. Мислим да хоће и да могу, рекао је Тодоровић – рекао је Тодоровић.