Вести

Тодоровић: Коњевићи да верују да су део центра града

Ујединити нешто што је квалитетно, есенционално важно и што има будућност није тешко,рекао је на предизборном скупу у Коњевићима носилац листе и кандидат за градоначелника Српске напредне странке Милун Тодоровић.

"Сви ми имамо и знања и храбрости, а онај човек који има највише храбрости он је определио моју маленкост да буде први на листи. Поред свих борби које сте имали унутар странке, коалиције, унутар свих разних трвења, то је његова храброст и победа. Ја сам ту да помогнем свима вама да радимо, да имамо Уставом гарантовано право на рад и запошљавање, да помажемо старијима и поштујемо пензионере", рекао је Тодоровић истичићи да он није од људи који пљује и ниподаштава и каже да ништа неваља. Он је додао да је урађено доста квалитетних пројеката са доста уложеног труда и енергије.

"Александар Вучић и моја маленкост, знамо да Србија мора и може много више. Србија и Чачак не смеју бити црна рупа ни у економском, ни друштвеном, као ни било ком другом облику живота. Нама остаје да радимо и обећано испунимо, а обећавамо пуно. За Коњевиће морамо урадити трајно решење водотокова Чемернице, што је битно и за мештане Прељине. Морате веровати да сте део центра града", рекао је Тодоровић. Он каже да Чачак увек мора бити у будућности, не сме живети у прошлости. "Чачак и Србија ће победити у једној тешкој битци која, без сумње, води само у просперитет и будућност", закључио је Тодоровић.