Вести

Тодоровић: Да МЗ Кључ не буде гето

Активисти Српске напредне странке, заједно са кандидатом за градоначелника Милуном Тодоровићем,  обишли су спортске терене у Чачку, а посетили су и Месну заједницу Кључ, где су разговарали са мештанима о проблемима које треба решити у будућности у овој месној заједници.

– Не желим да моја месна заједница буде гето. Овде млади желе будућност и перспективу и то је оно зашта ћу се ја залагати. Не желим да ми се мандат претвори у пуко подизање руке. Желим да се изборим за отварање Универзитета у нашем граду и да млади не морају да иду у друге градове на школовање и тамо тражили перспективу за себе. Оно што Чачак може да понуди својим грађанима су потенцијали које други градови немају. А на другој страни ми овде немамо контејнере на улици. Ја не желим да бацам смеће на улицу, да увече идем кући по мраку. Зато позивам све мештане и младе у Кључу да изађу на изборе и гласају за нашу листу, да уједињени подржимо нашег кандидата за будућег градоначелника Милуна Тодоровића, јер једино СНС и Тодоровић могу да остваре оно што је МЗ Кључ и Чачку потребно. Ево за почетак, ових дана биће асфалтиран пут који користи велики број људи овде – рекла је Сузана Вукић, кандидаткиња за одборницу.

 По територији и броју становника МЗ Кључ је велика месна заједница. Оно што је мештанима овде важно, а и мени као будућем градоначленику, је да ова МЗ више не буде другоразредна већ равноправна са свим осталим. Имамо намеру да уложимо у нове спортске терене, на изградњу путне инфраструктуре спајања улица Симе Сараге и Кључке. Овде постоји једна добра локација за инвестицију у привреду где би могли да се запосле овдашњи мештани и ми ћемо ту шансу искористити. Наравно, мора да се реши проблем пружног прелаза који је годинама кризна тачка – рекао је Милун Тодоровић.

– Радује ме да је овде данас било доста омладине на нашем скупу и да смо се јако добро разумели. Оно што смо од њих чули је исто оно што смо зацртали у нашем програму, шанса за запослење, боља инфраструктура, спортски објекти, Чачак универзитетски град. Ми ћемо наредних дана бити посвећени граду, имати дешавања на тргу, у Градском парку и да сада не откривам све детаље – најавио је Остоја Мијаиловић, шеф Избортног штаба СНС-а.