Вести

Тодоровић: Било би ме срамота да имам базен у дворишту

У ГО СНС-а у Чачку кажу да њихови политички противници имају манире битанги, очекују да ће сами моћи да формирају градску власт и да им за то неће бити потребна Нова Србија, уверени су да ће Милун Тодоровић бити градоначелник, а Велимиру Илићу поручују да ће се његовим ликом и делом бавити историја или надлежни државни органи.

Ово су кључни изводи са конференције за новинаре СНС, уприличене након гостовања председника Нове Србије Велимира Илића на ТВ Галаксија 32, током којег је упутио низ увреда на рачун кандидата за градоначелника Милуна Тодоровића.

Милун ТодоровићТодоровић није желео да на исти начин одговори свом такмацу за градоначелничку функцију, нагласивши да Илићу од срца жели добро здравље, успех у животу, дуговечност и мирну пензију.

– Свачијим ликом и делом нека се баве или историја или надлежни државни. Лично бих био несрећан човек да у свом дворишту имам базен, а да то моја околина нема. То би за мене било нешто непријатно и непристојно… Неки тврде да је Чачак метропола. Ја мислим да није. Волели бисмо да је тако, али то је далеко од истине – рекао је Милун Тодоровић.

Повереник градског одбора СНС и кандидат за посланика ове странке Марко Парезановић наглашава да су њихови политички противници у паници пошто су свесни да ће сигурно изгубити изборе.

– Нећемо се бавити њима, јер сматрамо да политичка сцена града не треба да личи на циркус или ријалити шоу. То што наши политички противници имају манире битанги, говори о њима. Не мислим само на наступ Велимира Илића на ТВ Галаксија, већ ћу подсетити да је одборник Двери Ђорђе Ђипетић пре извесног времена назвао малуомницима са три зуба у вилици – истакао је Парезановић. 

Остоја Мијаиловић

Шеф изборног штаба СНС у Чачку Остоја Мијаиловић рекао је да очекује још прљавију кампању у наредне две недеље. Он је охрабрио своје страначке истомишљенике парафразом изреке Фридриха Ничеа.


 – Молим моје напредњаке да буду јаки. Оно што нас не убије то ће нас ојачати. Морамо да победимо убедљиво, да покажемо да знамо да водимо овај град, да су наше намере чисте и да ћемо у овоме истрајати не због нас, него због наших суграђана – поручио је Мијаиловић.

Он је изразио очекивање да ће његова странка освојити преко 50 одсто гласова на локалним изборима, због чега им, како је навео, неће требати подршка било које друге странке, па ни Нове Србије.

На конференцији за медије био је присутан и генерални секретар Владе Србије Новак Недић који је нагласио да ће Милун Тодоровић ”сто посто бити градоначелник”.

 

Извор: moravainfo.rs