Вести

СНС у Јездини и Парменцу: Ми имамо снагу, младост и искуство

 Изборни штаб изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује“ организовао је предизборну трибину у Парменцу, на којој су представљени кандидати за посланике, одборнике и градоначленика Чачка.

Говорило се о ономе што је СНС урадио у Чачку у протеклих четири године док је странка била део локалне коалиционе власти и много више о томе шта ће све СНС урадити у наредном периоду, ако добије очекивано поверење грађана и победи на предстојећим локалним изборима.

Дозволићете ми да вас све поздравим, драги пријатељи и коалициони партнери, али и кумови јер ја овде у Парменцу имам своје кумове којима сам 1992.године баш у овој сали био сведок на венчању.

Пoрде пријатељских и кумовских веза оно што нас је вечерас овде окупило су ови дивни млади људи због којих вреди ангажовати се, изаћи на изборе, победити а онда у споју младости и искуства радити на томе да нам свима буде боље и онима који живе у Овчар Бањи, и у Међувршју, и у Паковраћу и Риђагама и у Парменцу и свим другим селима у чачанском атару.

Сви имамо право да будемо део једне велике, моћне, богате Србије у којој Чачак неће бити рупа него град предводник напретка какав је био у недавној историји. Из Чачка је кренуло предузетништво, ми имамо потенцијале да развијемо економију и Чачка и округа.

Имамо велики туристички потенцијал Овчар Бање и ја хоћу овде да најавим да ћемо велика средства инвестирати у Овчар Бању.

И држава Србија је препознала Овчар Бању и Горњу Трепчу као велике туристичке потенцијале укључујући и језеро Међувршје. Природни ресурси, манастири са својим братством и сестринством који се за нас моле сваког дана и сваке ноћи неће бити заборављени и запостављени. Оно што нам је Бог дао не смемо препустити само Божјој вољи, него морамо да радимо, морамо ми Богу помоћи и да учинимо све да те потенцијале искористимо.

Парменац има своје тешкоће и проблеме. Треба да се заштити људе и материјална добра од плављења, треба да се уради путна инфраструктура Петровића коса, пут ка Савићима, треба да се уради кружни ток јер је Парменац улазак у Чачак на јадранском коридору.

Сваки дан ћемо од наших људи у будућем сазиву српског Парламента и од републичке власти тражити и досађивати им ако треба, да добијемо све оно што је Чачку потребно.

Хвала вам што нас подржавате и што ћете гласати за листу СНС-а 24. априла – рекао је кандидат за градоначелника Милун Тодоровић.