Вести

Реконструкција општинских путева

Данас су завршени радови на реконструкцији и асфалтирању општинског пута ОП 123-3 (од школе у Пријевору до школе у Трбушанима и даље до раскрснице са државним путем код Комуне) у укупној дужини од 4.470 метара, ширине 5 метара.
Овај пут је претрпео велика оштећења услед прекомерног коришћења током радова на изградњи деонице ауто-пута "Милош Велики" од Прељине до Паковраћа.
Захваљујући огромној подршци Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, министра господина Горана Весића директора ЈП Путеви Србије господина Зорана Дробњака, Централној путној лабораторији - ЦПЛ као надзору над овим радовима, у сарадњи са кинеском компанијом CCCC ови радови су успешно завршени и представљају почетак рехабилитације свих путева који су претрпели оштећења на исти начин.
Уз велико залагање градоначелника Чачка, господина Милуна Тодоровића, помоћника градоначелника господина Милоша Стеванића и ЈП Градац, у наредном периоду се очекују и радови на реконструкцији преосталих 20 км свих путева који су претрпели оштећења током изградње ауто-пута.