Вести

Реконструисана Улица Јакова Албахарија

Данас је градоначелник Чачка Милун Тодоровић са својим сарадницима обишао реконструисану Улицу Јакова Албахарија у Месној заједници “Кошутњак”, поред ОШ „Ратко Митровић“. Инвестицију вредну 7,7 милиона динара финансирало је ЈП “Путеви Србије”- Том приликом градоначелник је изјавио:
"Мештани овог краја на уређену саобрађајницу су чекали око 40 година. Посебно нам је задовољство што је она сада реконструисана због наших најмлађих суграђана, којих, на моју радост овде има много.
Дужина саобраћајнице је 158 метара, а ширина пет. Уграђена су два слоја асфалта, седам центиметара БНС носећег и пет центиметара хабајућег слоја. Урађени су и тротоари, са обе стране, а такође, реконструисан је и тротоар поред ОШ “Ратко Митровић”, у Улици Драгана Ћубовића.
Посетили смо и завршне радове на краку Улице Митрована Живковића Дикице, за чију реконструкцију, на захтев мештана, је локална самоуправа издвојила 700.000 динара.
Од почетка јула до сада реконструисано је око 17, 5 километара саобраћајница у 14 чачанских месних заједница, а очекујемо да ускоро буде завршено још око 12 километара у девет месних заједница, што на сеоском, што на градском подручју."