Вести

Радови на асфалтирању Улице 429

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је, са сарадницима, посетио МЗ „Кошутњак“ где су у току завршни радови на асфалтирању Улице 439, који су, према речима градоначелника Тодоровића, започети на захтев представника Савета месне заједнице Кошутњак. Средства у износу од 26 милиона динара, на захтев Града Чачка, обезбедила је Влада РС, преко предузећа „Путеви Србије“.

-Саобраћајница је дужине 800 метара и ширине четири и по метра, а постављена су два слоја асфалта. Након асфалтирања биће урађене банкине, као и одбојна, односно заштитна ограда, у дужини од 900 метара, са леве стране саобраћајнице, поред реке Лупњаче. Она је веома значајна ради сигурности и пешака, али и возила, која саобраћају овом улицом – рекао је градионачелник Тодоровић.

Улица 439 води до великог угоститељског комплекса на отвореном, под називом „Цветњак“, са великим бројем садржаја за децу и одрасле, а чији се завршетак очекује за десетак дана.

Према најави градоначелника Тодоровића, већ на пролеће је планиран завршетак бедема од Улице Илије Гарашанина до овог дела „Кошутњака“, са мобилијарима и расветом, који ће спајити Градску плажу са овим делом града.

Извор.МЕДИАПОРТАЛ