Вести

Председник Александар Вучић у Чачку

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас радове на изградњи ауто-пута Е-763, деоница Прељина-Пожега. Председник је истакао да је ситуација на градилишту слика данашње Србије, слика будућности.
-Поносан сам и срећан што људи данас могу да виде којом брзином Србија напредује. Срећан сам што важну деоницу завршавамо, на ово се чекало деценијама. Чачак коначно решава све своје проблеме у саобраћајној смислу. Неће више ни један камион морати да иде кроз центар Чачка. Ово је добро за нормалнији живот у Чачку који није био лак због огромог саобраћаја који је тамо пролазио - рекао је Вучић, истичући да ће ова деоница на потпуно другачији начин да отвори Овчарско-кабларску клисуру.
Како је рекао председник, сви ће моћи да виде колико је овај део Србије леп, наглашавајући да је поносан и срећан што види овакво градилиште и оволики број људи на њему, а посебно је захвалио радницима кинеске компаније.
Поносан сам што ће Чачак постати саобраћајно чвориште, што ће се врло брзо исплатити све оно на чему се интензивно радило у протеклом периоду.
Много је вредних и заслужних људи, којима сам захвалан на интензивном раду, пре свих председнику Александру Вучићу. Највише сам срећан због својих суграђана, али и свих путника, који ће убрзо користити ову модерну деоницу за саобраћај. Оно што нам пружа модернизација саобраћајне инфраструктуре од немерљивог је значаја за све сегменте нашег друштва и за целокупни развој нашег краја, а посебно Овчар Бање, у којој ћемо данас угостити и премијерку Ану Брнабић.