Вести

Предизборне активности: Обилазак МЗ Горња Горевница, МЗ Рошци, МЗ Цагање, МЗ Пријевор

У оквиру својих предизборних акртивности, кандидати за одборнике са листе број 1 „Александар Вучић – Србија побеђује“ посетили су месну заједницу Горња Горевница. Присутнима се обратио Мирослав Ђеровић, повереник МО и кандидат за одборника.

СНС посебну пажњу посвећује селу и у свом програму посебно место даје мерама које су предвиђене за развој села. Мештанима Горње Горевнице обратио се и проф. др Радош Павловић,кандидат за одборника са листе "Александар Вучић - Србија побеђује"

Наш кандадат за градоначелника води „питомо“ порекло из Горње Горевнице. Посебну пажњу у свом предизборном програму дао је селу и његовим компаративним вредностима:

 ФОТО:

ПОСЕТА МЗ РОШЦИ

Након обиласка месне заједнице Горња Горевница активисти Српске напредне странке наставили су своје предизборе активности оиласком поткабларских села Рожаца и Цагања.

Будући градонечелник Чачка Милун Тодоровић у директном разговору са грађанима упознао  се са проблемима који су присутни на овом продручју.

 

Оно што одликује нашег кандидата за градоначелника јесте да не даје олако своја обећања али истиче да уколико добије поверење и подршку грађана 24. априла 2016. године, све што је обећао мора и да испуни.

ПОСЕТА МЗ ЦАГАЊЕ

ТРИБИНА МЗ ПРИЈЕВОР

Један од кандината са одборниче листе под бројем 1 „Александар Вучић – Србија побеђује“ је и Мирослав Робајац, који је истакао да је Србија уморна од прича и да је време да кренемо са речи на дела. Иначе Робајац је узоран воћар у овом селу, а у његовом домаћинству живи и ради три генерације што је реткост у нашем окружењу

Присутним мештанима обратио се и повереник ГО СНС-а у Чачку Игор Трифуновић.

 Први међу једнакима, господин Милун Тодоровић, успешан директор једне од највећих српских приватних компанија, човек коме се верује а који изнад свега цени пожртвованост мештана месних заједница са сеоских подручја, је овом приликом рекао:

 

ФОТО: