Вести

Министар Вучевић обишао Технички ремонтни завод "Чачак"

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић обишао је Технички ремонтни завод „Чачак“.
Том приликом, министар Вучевић састао се са руководством ТРЗ „Чачак“, а пуковник др Војкан Радоњић, директор Завода, представио је министру одбране капацитете за ремонт и одржавање наоружања и војне опреме, као и организацију рада ове војне установе у саставу Копнене војске.
Министар Вучевић, након састанка, обишао је погон за ремонт возила гусеничара, као и Сектор за ремонт средстава електронике и електромеханике.
Он је, након обиласка, захвалио запосленима на труду и истакао значај ТРЗ „Чачак“ за техничко одржавање и генерални ремонт средстава борбене технике додајући да ће држава Србија наставити да улаже у развој капацитета наше Војске, како би се обезбедило да исправност технике увек буде на највишем нивоу.
Обиласку су присуствовали помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић, командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић, начелник Управе за одбрамбене технологије Сектора за материјалне ресурсе бригадни генерал Славко Ракић, начелник Моравичког управног округа Марко Парезановић и градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

извор МЕДИАПОРТАЛ