Вести

Милун Тодоровић у Велтексу: мене и сестру одгајила је мајка шнајдерка, зато поштујем Ваш посао

Предузеће као што је Велтек је пример како морамо подизати Чачак и запошљавати људе.Хвала Вам што сте одабрали Чачак и заслужујете сваку подршку и помоћ локалне самоуправе, рекао је Милун Тодоровић градоначелник Чачка уколико СНС победи на предстојећим локалним изборима.

,,Моја покојна мајка је 29 година радила у „1 октобру“ за машином као и ви данас. Моју сестру и мене на том хлебу отхранила, зато знам да поштујем ваш посао.

Оно што држава Србија и град Чачак морају да ураде у наредном периоду да овакве фирме и овакве предузетнике као што је Иван и његови сарадници и све вас поспеше на најбољи могући начин.

 Конкретно, брзо, да сваке године запошљавамо што више младих и едукованих кадрова. Ако неко има потребу да помогне то смо ми Чачани једни другима, а нешто што постоји и што има 100 одсто извоз у земље Европске уније, то је наша обавеза.

Од сваког динара вашег личног дохотка Град Чачак и Србија имају бенефит. Зато вам још једном велико хвала што радите и привређујете у Чачку.

Велтекс и друге фирме које дођу у наш Град имаће већу подршку у периоду који нам предстоји”, нагласио је Тодоровић обраћајући се запосленима у овој успешној чачанској фирми.