Вести

Мијаиловић: СНС мора да победи !

Остоја   Мијаиловић  из  Чачка,  дипломирани  економиста, успешан  привредник, власник  фирме  „ Бавариа  моторс“ доласком у Српску напредну странку, донео је нову енергију, сматрајући  да напредњаци Чачка  морају   боље да се организују, да  више  раде   за Чачак, како би се  зауставио  тренд   одласка младих   чачана .

Српска напредна странка, је коалиционо делила  власт  у Чачку  од 2012. до данас а њени чланови  носе врло  одговорне функције  у градској управи  и у систему  јавних предузећа. Сада, када су пред нама локални  и  парламентарни  избори а  Остоја  Мијаиловић  је  и шеф  изборног  штаба у изборној кампањи сматра да нас очекује велики и озбиљан посао.

Мијаиловић не крије свој велики оптимизам. Кандидат је за народног посланика у Народној скупштини  Републике Србије и сматра да ће  својим залагањем дати велики допринос за постизање што бољег изборног резултата на предстојећим изборима.

У свом обраћању на трибини ГО СНС-а Чачак, одржаној у понедељак увече 21. марта 2016. год. Мијаиловић је истакао да „СНС мора да победи. То дугујемо нашим суграђанима којима морамо обезбедити лепши и срећнији живот у граду на Морави“.

Предизборни програм СНС-а је планиран са намером да у предстојећем четворогодишњем мандату оствари бројне активности.

Жеља напредњака, који себе виде као стожере будуће локалне власти, јесте стабилнија економија и побољшање привредног амбијента који  ће резултирати растом запошљавања.

Мијаиловић очекује и веће учешће виших нивоа власти кроз подршку капиталним пројектима као и контролисано задуживање само за капиталне инвестиције.

Изборна листа под редним бројем 1. није заборавила ни један сегмент као што је пољопривреда, инфраструктура, енергетика, социјална политика, образовање, здравство и туризам. Ту се надовезују култура и спорт а тежште је на програмским садржајима у чијем фокусу су млади.

И на крају, од подршке грађана Чачка, од њиховог поверења, директно ће зависити колико ћемо имати шансу да остваримо планирано.

 

Зато грађани и грађанке Чачка изађите на Ваша бирачка места 24. априла, гласајте изборну листу број 1 „Александар Вучић – Србија побеђује !“.