Вести

Мијаиловић: Не може им помоћи ни Шешељ ни тапкароши, Тодоровић је градоначелник

Странке које се боре за цензус могу да сањају место градоначелника Чачка. Наметањем приче да је Српска напредна странка (СНС) продата,служе се они који би упркос томе, што их народ неће, да се очешу за који мандат и још коју годину власти, рекао је шеф изборног штаба СНС Остоја Мијаловић на предизборном скупу у Прислоници.


"Силне странке, групе грађана, кренуле су на СНС и нашег председника странке. Од Хага и Шешеља па до локалних тапкароша. Циљ им је да се максимално умањи снага наше партије и Александра Вучића како би минорне странке уцењивале и развлачиле Србију. То не можемо и не смемо дозволити. Митинг у Чачку је подршка премијеру и Србији. Мисле неки да су се овајдили за неки поен, али отрезниће их 24. април, они нека мисле и комбинују, а ми ћемо да радимо. Јасно је као дан да је Милун човек који ће предводити наш град", нагласио је Мијаиловић.

Он је рекао да ће Прислоница коначно добити посланика и да је то одавно заслужила.

"Овде сам почео своју политичку каријеру и добро знате да никада из нашег села нисам отишао и у личној карти променио адресу и тако ће заувек остати. Треба нам слога, јединство и да заједно у наредних 20 дана одредимо будућност Прислонице и Чачка", нагласио је Мијаиловић који ће готово сигурно ући у Скупштину као посланик владајуће партије.