Вести

ИЗАБРАНИ ДЕЛЕГАТИ ИЗ ЧАЧКА ЗА ВАНРЕДНУ ИЗБОРНУ СКУПШТИНУ СНС-А

Српска напредна странка у Чачку, у недељу 12.01.2013. године одржала је ванредну седницу за избор делегата за изборну скупштину странке која ће бити одржана 25. јануара у Београду. Овој седници присуствовли су координатори Извршног одбора СНС-а Бојан Илић и Гран Аксовић. Након увудног излагања повереника ГрО СНС-а Чачак др Александра Радојевића, господин Бојан Илић је поздравио присутне, и захвалио им се на учешћу на овој изборној Скупштини и при томе истакао следеће:

„ДАНАС У СВЕТУ, НЕ ПОСТОЈИ ЈЕДНА ЈАКА СТРАНКА, БЕЗ ЈАКОГ ЛИДЕРА. ПОНОВНИМ ИЗБОРОМ НАЈБОЉЕГ, МЕЂУ НАЈБОЉИМА, ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА, УЧВРСТИЋЕМО СВОЈ КАРАКТЕР СТРАНКЕ КОЈА СЕ НЕ ПЛАШИ ДА СЕ УХВАТИ У КОШТАЦ СА РЕАЛНОШЋУ. ОВИМ ШАЉЕМО ЈАСНУ ПОРУКУ СВОЈИМ ЧЛАНОВИМА И ПРИСТАЛИЦАМА, СВОЈИМ ПАРТНЕРИМА АЛИ И ПОЛИТИЧКИМ ПРОТИВНИЦИМА.“

Након избора верификационе комисије и усвајања дневног реда, повереник ГрО др Александар ставио је на гласање предлог делегата за ванредну изборну скупштину. Једногласно је изабрано 53 делегата који ће представљати чачанске напредњаке на изборној скупштини странке.