Вести

Градоначелник Тодоровић са сарадницима обишао месне заједнице Љубић кеј и Парк

Градоначелник Милун Тодоровићем са својим помоћником Миланом Бојовићем обишао је месне заједнице Љубић кеј и Парк. Он је кроз разговор са грађанима, пре свега саслушао њихове проблеме на територији њихове месне заједнице, а затим са својим сарадницима кренуо у решавање истих.

Синоћ је у просторијама Месне заједнице „Парк“ одржан састанак Савета МЗ „Парк“ са грађанима на којем су присуствовали и челници града на челу са градоначелником Милуном Тодоровићем и народним послаником Марком Парезановићем.

На синоћњем састанку једна од тачака Дневног реда била је и избор Наџорног одбора МЗ „Парк“ за наредни мандатни период. Нови једногласно изабрани председник Наџорног одбора је Ненад Матовић. Свакако је грађанима најактуелнија тачка била текућа питања и приоритети рада МЗ у наредном периоду. Од актуелних проблема које су грађани износили су и проблем фекалне канализације на Гучком путу, уређење Спомен парка, постављање лежећег полицајца у улици Кнеза Милоша, повезивање пута у дужини од 50 метара кафане Црногорац према Слободи (Славујски пут), уређивање кишне канализације, реконструкција тротоара код ОШ ,,Филип Филиповић“, реконструкција ОШ ,,Драгиша Мишовић“ и остало. На крају састанка грађани су изразили захвалност посети грдоначелнику и осталом делу руководства Града Чачка уз велико задовољство добијеним одговорима за решавање проблема.