Вести

Асфалтирана два путна правца у Трнави

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић са сарадницима данас је посетио породицу Вемић у Мз Трнава поводом асфалтирања два путна правца.
Том приликом градоначелник Тодоровић је изјавио:"Огромно је задовољство доћи у сложну породицу од 11 чланова, у којој се три генерације баве пољопривредном производњом. Нема већег успеха него видети сузе радоснице у очима једног од најстаријих мештана Трнаве, Раја Вујовића, због новог асфалта који му је стигао пред кућу. Данас смо посетили и породицу Вемић. Изградили смо два путна правца са новим асфалтом у дужини од 1.650 метара. Из републичког буџета, преко ЈП „Путеви Србије“ у ове путеве је инвестирано 13 милиона динара.
Спасоја и Наду Вемић, који узгајају воће и поврће на 15 хектара, недавно смо посетили, а данас су нас, као и увек до сада, дочекали домаћински. Ови дивни млади и вредни људи мају од кога да виде, имао је ко да им пренесе знање и усади осећај одговорности. Пуно ми је срце када видим да три генерације опстају на селу, ведри, насмејани и задовољни. Због оваквих примера улажемо у путну инфраструктуру и чинимо све што је у нашој моћи, како би њихов посао био што успешнији. Вемићи су пример да слога и одговорност воде ка успеху, као и Рајо Вујовић, који је након наше посете сигуран да ћемо увек бити ту да чујемо потребе свих наших суграђана и потрудимо се да им изађемо у сусрет, највише што можемо."