Саопштења

Претње смрћу и вандализам не могу нас ни уплашити ни зауставити

Претње смрћу и вандализам не могу нас ни уплашити ни зауставити

Само дан након што је усвојена срамна резолуција о Сребреници којом су покушали да жигошу српски народ и која не би ни у једном светском парламенту била изгласана, јер за њу нису гласале земље које чине више од две трећине света, у Чачку је током претходне ноћи освануо графит „Смрт издајницима Вучићу и Милуну“. Такође, под окриљем ноћи, каменоване су просторије Српске напредне странке.

Није тешко претпоставити коме смета Вучићева надљудска дипломатска борба, коме је трн у оку био пример председника једне мале, али слободарске и поносне државе, како се бори за интересе Србије, али и свет и међународно право. Овај графит и вандалски чин каменовања потпис је оних који се јавности представљају да су против насиља, шарлатана залуталих у политику, назови новинара, пензионисаних политиканата, лажних хуманиста и грађанских активиста финансираних са Запада... свих оних који свакодневно трују јавност неистинама, проглашавајући за издајника оног који се огрнут српском заставом у Генералној скупштину УН лавовски борио за свој народи своју земљу. И од кога је, срамота је!

Представници опозиције су у паничном страху јер знају да им је рејтинг међу грађанима Чачка катастрофалан, па претњама смрћу и вандалским разбијањем туђе имовине покушавају да изразе своју немоћ. Грађанима је, међутим, све јасно - ко се свим силама бори за државу и бољи живот свих људи у нашој Србији, а ко је спреман искључиво за деструкцију. Ми смо сложнији, јединственији и јачи него икад. Никакве претње и изливи разбојништва не могу нас ни уплашити ни зауставити. Зато, драги моји Чачани, на изборима 2. јуна до велике и убедљиве победе!

Градоначелник Чачка и председник Градског одбора СНС Милун Тодоровић