Подршка председнику Вучићу

Данас када нам је више него икад потребна Карађорђева храброст и Милошева мудрост, а то имамо у једном човеку, државнику и победнику – Александру Вучићу, јављају се морални тотеми који о себи мисле да су светионици патриотизма и националне одговорности, а у ствари имају снагу лампице на јелкици, опозиција на батерије, политичке камиказе разних профила.
Председника Вучића нападају шибицари који траже куглицу, а не решење за највеће државне и националне изазове, каменице у туђим рукама, опскурни ликови који су се исписали из политике, што им је и народ на изборима много пута показао, тзв „елита“, не знајући да елиту чине људи који су образовани део народа, а не они који су издвојени део народа. Нападају Александра Вучића и са леве и са десне стране политичког спектра, они којима су „Отписани“ омиљена серија, па им је Тихи једнако драг и са петокраком и са кокардом.
Такви знају да постављају питања, да критикују, приговарају, осуђују, да не праштају, а у суштини не знају ништа о државничкој одговорности и бризи за народ и Србију.
Кад год смо помислили да су дотакли дно, они настављају још дубље да копају.
Смисао историје српског народа није само да се преживи, да се боље и лакше живи, већ да се часно живи. Једини гарант части, мира и стабилности је Александар Вучић.
Брод не тоне због воде која је око њега, већ због воде која уђе у њега. Зато пружамо најснажнију и недвосмислену подршку Александру Вучићу да води Српску напредну странку и Србију, јер је он непробојна брана наше отаџбине и не постоји нико други ко би водио Србију у најтежим временима у њеној новијој историји.
Предаја није опција и за нас никад неће бити, док је на нашем челу председник Александар Вучић!
Градски одбор српске напредне странке у Чачку