Саопштења

Наставља се бесомучна кампања Бошка Обрадовића

Таман када су грађани Србије помислили да безумници из такозваног Савеза за Србију не могу да смисле нову, већу глупост од оних које су до сада чинили, синоћ су нас све поново изненадили. У својој слепој мржњи и немоћи пред аргументима које наш председник Александар Вучић свакодневно износи у јавност, а тичу се онога што је урађено и што ће се тек урадити у интересу свих у нашој земљи, уз помоћ шачице својих активиста желели су, у маниру најгорих фашиста, да му забране кретање и долазак у зграду РТС-а, где је било заказано гостовање у емисији „Упитник“. Наравно, лукаве лисице попут Драгана Ђиласа и Вука Јеремић нису били присутни овом приликом, већ су поново улогу главног „јастреба“ препустили Бошку Обрадовићу, који наивно верује да од њега могу започети некакве нове промене на политичкој сцени и да би он могао постати нови петооктобарски Велимир Илић. Бесомучна кампања и позиви на окупљање путем друштвених мрежа током претходних дана довели су синоћ пред зграду јавног сервиса једва стотинак људи, што најбоље говори о дометима политике коју СзС води и њиховој популарности међу грађанима.

Храбар, какав је одувек био, председник Вучић се није уплашио групице острашћених, већ је својим доласком у заказано време у зграду РТС-а на адреси Таковска 10, показао да у Србији постоји правна држава и да нико нема право и не може ометати било чије слободно кретање, како по угледу на Шиптаре на Косову и Метохији чине шизофреници из СзС.

Градски одбор Српске напредне странке Чачак пружа пуну подршку председнику Србије и првом човеку СНС у борби за бољу, модернију и богатију Србију, за просперитет и напредак свих њених грађана, чак и оних који нас не подржавају и апелује на све актере на политичкој сцени да се уразуме и борбу за гласове бирача наставе демократским средствима, изношењем својих програма и идеја, а не акцијама у стилу немачких национал – социјалиста тридесетих година прошлог века. Знамо до чега је то касније довело.