Вести

Кандидати СНС Моравичког округа представили програм

Кандидати СНС-а за посланике из Моравичког округа др Александар Радојевић и дипл. економиста Мирјана Ђоковић из Чачка, дипл. правник Дејан Ковачевић из Горњег Милановца, др Александар Пајовић из Гуче и професор разредне наставе Невенка Милошевић из Ивањице, представили су програм ове странке и у непосредном разговору са грађанима позвали их да 16. марта изађу на изборе.

У конференс сали ивањичког хотела ''Парк'', Невенка Милошевић рекла је да ова варош дуго није имала посланика и да су превремени парламентарни избори шанса.

-Уколико ми се укаже прилика у Републичком парламенту залагаћу се да ауто-пут обавезно прође трасом кроз Ивањицу, трудићу се да остварим контакте са сто више министарстава и приступних фондова. Ивањица има богате ресурсе и младе
талентоване људе. Заједничким снагама и активирањем широке заједнице, очекујем да брзим корацима кренемо напред. Зна се да је Ивањица по површини међу првим општинама Србије и сматрам да је неправедно запостављана немањем посланика. 16. март је наша прилика.-рекла је Невенка Милошевић, кандидат за Народног посланика.

Др Александар Радојевић из Чачка истакао је да су превремени избори условљени спорим спровођењем реформи.

-Убеђен сам да ћемо на овим изборима остварити много бољи резултат и да ћемо остати на власти у пуном мандату. Онда ћемо моћи реформе да спроводимо брже и боље. Већи број број закона које смо доносили у претходном периоду, а који је захтевао скупштинску расправу од пар минута, одужио би се у нечије личне промоције и опструкцију.-рекао је председник Окружног одбора СНС-а др Радојевић.